EpilaDerm šećerna pasta

epiladerm šećerna pasta, proizvodi za epilaciju

EpilaDerm šećerna pasta se može koristiti na svim delovima tela i lica. Epiliranje se vrši u smeru rasta dlačica (nanosi se suprotno od rasta dlačica) pomoću tehnike prstiju.

EpilaDerm® šećerna pasta se proizvodi uz pomoć moderne tehnologije (Hi – Tech proizvod), doslednog i transparantnog je kvaliteta. Zato se može koristiti i na sobnoj temperaturi, bez zagrevanja u grejačima paste. Ostaje blago tečna prilikom nanošenja – štedeći vreme, energiju i potrošnju materijala.

1. Expert je proizvod s najmekšom konzistencijom. Upotrebljava se prvenstveno za mešanje sa ostalim pastama

2. Soft je proizvod srednje konzistencije. Upotrebljava se u prostorijama s normalnom temperaturom, pri tretmanima većih površina tela i pogodna je za početnike. Kad se meša sa Profi pastom postaje najprijatnija za rad.

3. Strong je proizvod s tvrdom konzistencijom. Upotrebljava se u prostorijama s povišenom temperaturom, pri povišenom stepenu vlažnosti (vlaga i znoj) i pogodna je za početnike ili za povećanje gustoće mekše šećerne paste.

4. Super strong je proizvod sa najtvrđom konzistencijom. Upotrebljava se tokom letnjih vrućina i pogodan je za intimnu regiju. Mešanjem povećava gustinu drugih pasta.

svi proizvodi